Farmacie pentru suflet osho pdf

Audiobook: Osho O que é Meditação? Desperte Play and Download livro osho o que é meditação a meditação é uma maneira de ir para dentro de si mesmo de farmacie pentru suflet osho pdf que você não é o corpo e você não é a mente Audiobook: Osho O que é Meditação?

Viața in cuplu – Fragment audio din cartea ”Farmacie pentru suflet” de Osho. It is illegal for you to distribute copyrighted files without permission. The media files you download with rsymedia. See our Privacy Policy and User Agreement for details.

You can change your ad preferences anytime. Farmacie pentru suflet de Osho Noi traim unii cu altii, dar nu stim ce inseamna sa traiesti in cuplu. Putem trai ani de zile impreuna fara sa aflam acest lucru. Voi nu stiti ce inseamna casnicia, caci acest cuvant inseamna celebrarea vietii in cuplu. Ea nu se reduce la un certificat.

Nici un oficiu de la primarie nu va poate darui o casnicie, nici un preot nu va poate face acest dar. Viata apare o data cu nasterea, dar intelepciunea, experienta, extazul – acestea trebuie sa fie invatate. De aceea insist eu atat de mult pe meditatie. Daca ati continua sa aruncati responsabilitatea asupra altora si toti ar face ceea ce le spuneti sa faca, mai devreme sau mai tarziu v-ati sinucide. In cele din urma, nu ati mai avea asupra cui sa aruncati vina.

Daca veti tine minte aceste doua aspecte, iubirea va inflori mai usor in dumneavoastra. Cand va intalniti cu cineva, faceti-o de parca ar fi prima oara cand va intalniti. Faceti-o insa si ca si cum ar fi pentru ultima oara. Daca nu o faci, aceasta este lasitate. Viaţa este Aici Şi Acum Dupã OSHO Trãieşte total, trãieşte cu pasiune În felul acesta fiecare moment devine de aur, iar întreaga ta viaţã se transformã într-o înşiruire de clipe aurite. Nu eşti niciodatã mulţumit cu ceea ce eşti şi cu ceea ce ţi-a dãruit existenţa, deoarece atenţia ta se îndreaptã întotdeauna spre altceva. Ai fost plasat acolo unde natura nu a plãnuit sã fii.

Având o viaţã atât de scurtã, având o sursã de energie atât de micã, este pur şi simplu stupid sã o pierdeţi în tristeţe, în furie, în urã, în gelozie. Oamenii au adoptat deci un mod de viaţã schizofren. Tu eşti imperfect şi existã o serie de lucruri care dovedesc aceastã imperfecţiune. Iar celãlalt te iubeşte în întregime. Egalitatea este, din punct de vedere psihologic, o aberaţie. Nu toţi oamenii pot fi un Albert Einstein sau un Rabindranath Tagore.

Banii reprezintã un subiect dificil, deoarece psihismul omului este plin de lãcomie. Fiecare se simte inferior într-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului cã fiecare este unic. Nu se pune problema superioritãţii sau a inferioritãţii. Fiecare face parte dintr-o categorie care îi este proprie. Realitatea este cã fiecare este unic, fiecare are o anumitã individualitate. El are cu totul alte valori.

Poate cã el strânge scoici de pe plajã, iar pãrinţii îi spun: “Aruncã-le! De ce îţi pierzi timpul degeaba? Viaţa ar trebui sã fie mai bogatã. Este necesarã doar puţinã înţelegere, şi iubirea nu va mai reprezenta o problemã, iar sexul nu va mai fi tabu. Cruzimea nu înseamnã altceva decât spiritul de competiţie, dorinţa de a fi neapãrat cel dintâi.

Dacã e necesar, ajungem sã folosim chiar violenţa, însã primul loc trebuie cucerit cu orice preţ. Ea apare atât la animale, cât şi la om. Prezentul nu are nimic de-a face cu timpul. Dacã te afli pur şi simplu aici, în aceastã clipã, timpul nu existã. Una din legile fundamentale ale vieţii este aceea cã tot ce se aflã pe un plan mai înalt este şi foarte vulnerabil. Rãdãcinile unui copac sunt foarte puternice, însã florile sale nu sunt la fel.